Blog

Ballonvaart

De moeilijkheid bij het filmen is het stilhouden van de camera. Er zijn oplossingen om een camera wat stiller te houden maar het lukt al helemaal niet wanneer je bewegend bent. Hier een voorbeeld in een Ballon. Gelukkig is er een programma Final Cut Pro dat helpt het beeld wat te stabiliseren.

Dancewalk Amsterdam 30 maart 2014

Filmen…. Ik hou vooral van Fotografie. Maar heel soms pakt het me, en moet ik een film maken. Dit kennen heel veel mensen. Tegenwoordig is het ook zo makkelijk. Iedereen heeft een smartphone met camera waarmee ook gefilmd kan worden.

Er zijn een paar fouten die gemaakt wordt tijdens het filmen met je smartphone. Bedenk dat de meeste computer en tv schermen in de breedte staan. Film dus ook op die manier. Houd je smartphone stabiel dat deze niet te veel schudt. Zorg voor een goede resolutie. Maak het spannend.

Deze film is met mijn Canon EOS 6D gemaakt. Ik ben zelf zeer te vreden over de kwaliteit van de camera.

“You don't make a photograph just with a camera. You bring to the act of photography all the pictures you have seen, the books you have read, the music you have heard, the people you have loved.”
— Ansel Adams

Jaren geleden kwam ik foto’s tegen van Ansel Adams. Meteen was ik gefascineerd van zijn werk. Zijn werk heeft zeker ook invloed gehad op hoe ik soms naar natuur kijk. Maar dan wel op mijn geheel eigen manier.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com